

Οβασιλιάς Κάρολος εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στον λαό της Μιανμάρ, μετά τον ισχυρό σεισμό που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 1.600 ανθρώπους στη χώρα αυτή.
Απευθυνόμενος στον «λαό της Μιανμάρ», της πρώην βρετανικής αποικίας, ο 76χρονος μονάρχης δήλωσε ότι ο ίδιος και η βασίλισσα Καμίλα είναι «σοκαρισμένοι και θλιμμένοι» από την τραγωδία.
«Αυτές τις δύσκολες, αγωνιώδεις στιγμές, η σύζυγός μου και εγώ απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας σε όσους βίωσαν την τραγωδία της απώλειας των δικών τους ανθρώπων, των σπιτιών τους και των πολύτιμων μέσων επιβίωσής τους», συνέχισε, τονίζοντας ότι «ανέκαθεν θαύμαζε το σθένος των Βιρμανών».
Ο Κάρολος, που πάσχει από καρκίνο, αναγκάστηκε την Παρασκευή να ακυρώσει μια σειρά υποχρεώσεών του και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει «παρενέργειες» από τη θεραπεία στην οποία υποβάλλεται.
Σχετικά Νέα
Μέλος του αμερικανικού Κογκρέσου υπέγραψε ένα βλήμα πυροβολικού με μήνυμα προς τον Πούτιν
Το μέλος του αμειρκανικού Κογκρέσου Μπράιαν Φιτζπάτρικ, Ρεπουμπλικανός υπέρ της Ουκρανίας που εκπροσωπεί την.
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.
Ουγγαρία: Ο Μαγυάρος που απειλεί τον Όρμπαν
Ο πρώην υποστηρικτής και πλέον αντίπαλος του Βίκτορ Όρμπαν, Πέτερ Μάγκιαρ, είναι σήμερα ο.
Reuters: Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν τους επόμενους μήνες,.