

Ο πρίγκιπας διάδοχος του βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος, 71 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό, βγήκε από την καραντίνα και είναι καλά στην υγεία του, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπός του.
«Οπρίγκιπας της Ουαλίας αφού συμβουλεύτηκε τον γιατρό του, βγήκε τώρα από την καραντίνα», ανακοίνωσε το Clarence House, η επίσημη κατοικία του.
Ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ διαγνώστηκε θετικός στον ιό, όπως είχε ανακοινωθεί στις 25 Μαρτίου.
«Εργάζεται στο εξής τηρώντας τις παρούσες συστάσεις της κυβέρνησης και των υγειονομικών αρχών που εφαρμόζονται σε όλη τη χώρα», διευκρίνισε η ανταποκρίτρια της εφημερίδας Daily Mail για τον βασιλικό οίκο Ρεμπέκα ‘Ινγκλις στον λογαριασμό της στο Twitter. Η καραντίνα διήρκησε επτά ημέρες για τον Κάρολο. Όσο για τη σύζυγό του Καμίλα, θα παραμείνει σε καραντίνα έως το τέλος της εβδομάδας, παρότι το τεστ για τον κορωνοϊό στο οποίο υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.
“Ο πρίγκιπας θα συνεχίσει να συγκαλεί συνεδριάσεις και να ασκεί τα καθήκοντά του, ακολουθώντας τις συστάσεις της κυβέρνησης και των γιατρών”, έγραψε η δημοσιογράφος.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους φιναλίστ για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου
Το NBA ανακοίνωσε τους φιναλίστ για τα επτά «μεγάλα» βραβεία της κανονικής περιόδου, με.
Baby boomers και πρωτάρηδες τουρίστες επιλέγουν coolcations
Οι baby boomers και οι τουρίστες που ταξιδεύουν για πρώτη φορά φαίνεται να οδηγούν.
Ποιος ήταν Πάπας Φραγκίσκος, ο πρώτος Ιησουίτης ποντίφικας από την Λατινική Αμερική
Ο Πάπας Φραγκίσκος, κατά κόσμον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, ο 266ος ποντίφικας, ήταν ο πρώτος.
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Φρίντριχ Μερτς
Την θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε πριν από λίγο ο.