

O πρίγκιπας Φίλιππος, 99 ετών, ο σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ επέστρεψε την Παρασκευή στο ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου όπου είχε εισαχθεί στα μέσα Φεβρουαρίου, έπειτα από την επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε σε ένα άλλο κέντρο.
Σε μια περίοδο κρίσης για τη βρετανική μοναρχία, πριν από την προβολή στις ΗΠΑ μιας πιθανόν «εκρηκτικής» συνέντευξης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν, ο δούκας του Εδιμβούργου μεταφέρθηκε τη Δευτέρα στο νοσοκομείο St Bartholomew’s, στο κέντρο του Λονδίνου. Εκεί, υποβλήθηκε σε μια «επέμβαση» για ένα προϋπάρχον καρδιολογικό πρόβλημα.
«Μετά την επέμβαση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στον δούκα του Εδιμβούργου στο νοσοκομείο St Bartholomew’s την Τετάρτη, η αυτού υψηλότητά του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο King Edward VII σήμερα το πρωί», ανέφερε το παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε ένα δελτίο τύπου.
Ο πρίγκιπας, που θα γιορτάσει τα 100α γενέθλιά του τον Ιούνιο, θα παραμείνει εκεί «κάποιες ημέρες για να συνεχίσει τη θεραπεία του», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Φρίντριχ Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας – H Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε την χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Βολιβία: Δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του ο πρόεδρος Άρσε
Ο πρόεδρος της Βολιβίας, ο Λουίς Άρσε, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.