

Ο Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε σήμερα ότι θα ήταν διατεθειμένος να αυξήσει τον κρατικό δανεισμό για την χρηματοδότηση έργων υποδομών και την προώθηση της ανάπτυξης αν εκλεγεί από το Συντηρητικό Κόμμα για να διαδεχθεί την Τερέζα Μέι στην πρωθυπουργία της Βρετανίας.
Ο Τζόνσον, ο οποίος θεωρείται το φαβορί για τον πρωθυπουργικό θώκο έναντι του αντιπάλου του, του υπουργού Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ, σημείωσε σε δηλώσεις που έκανε στο Sky News, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι υπάρχουν χρήματα που θα μπορούσαν να δαπανηθούν για δημόσιες υπηρεσίες και ότι επίσης θα ήταν διατεθειμένος να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια για το σωστό έργο.
“Αν είναι να δανειστούμε για να χρηματοδοτήσουμε ένα σπουδαίο σχέδιο υποδομών, και υπάρχει η δυνατότητα να δανειστούμε με χαμηλά επιτόκια προς μακροπρόθεσμο όφελος της χώρας, τότε θα πρέπει να τα υλοποιήσουμε”, δήλωσε.
Σχετικά Νέα
Συλλήψεις 97 φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Μπογάζιτσι της Κωνσταντινούπολης
Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομίας στο Πανεπιστήμιο Μπογάζιτσι της Κωνσταντινούπολης, κατέληξαν στη σύλληψη 97.
Μυστική διπλωματία με πολλά υπονοούμενα αλλά και σιγή ασυρμάτου για το μεγάλο ραντεβού της Κωνσταντινούπολης
Θολό παραμένει το τοπίο σε σχέση με την πολυαναμενόμενη συνάντηση της Πέμπτης (15/5) στην.
Πέθανε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Ρόμπερτ Μπέντον
Ο Ρόμπερτ Μπέντον, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και τρεις φορές βραβευμένος με Οσκαρ πέθανε στη Νέα.
Νετανιάχου κατά Μακρόν: «Συντάσσεται με την Χαμάς – Αναπαράγει προπαγάνδα μιας τρομοκρατικής οργάνωσης»
Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου «απασφάλισε» σήμερα (14.05.2025) κατά του Γάλλου Προέδρου Εμάνουελ Μακρόν,.