

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ χαιρέτισε σήμερα την απελευθέρωση πολλών κρατουμένων από τη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένου του Ρωσοβρετανού αντιφρονούντα Βλαντίμιρ Καρά-Μουρζά, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 25 ετών με την κατηγορία της προδοσίας.
«Καλωσορίζω την απελευθέρωση ενός αριθμού κρατουμένων που κρατούνται στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένων των Βλαντίμιρ Καρά – Μουρζά, Πολ Γουίλαν και Εβαν Γκέρσκοβιτς», δήλωσε ο Στάρμερ με ανάρτηση του στο X.
«Θα συνεχίσουμε να καλούμε τη Ρωσία να υποστηρίξει την ελευθερία της πολιτικής έκφρασης» έγραψε ο Βρετανός πρωθυπουργός.
Σχετικά Νέα
Ουκρανία: Νέο ολονύχτιο μπαράζ ρωσικών αεροπορικών επιδρομών στο Κίεβο – Τουλάχιστον τρεις νεκροί
Για δεύτερη διαδοχική νύχτα, οι ρωσικές δυνάμεις εξαπέλυσαν μπαράζ επιθέσεων με μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Συρία: Αναδιάρθρωση του υπουργείου Εσωτερικών με στόχο την καταπολέμηση του εμπορίου ναρκωτικών
Οι συριακές αρχές ανακοίνωσαν χθες Σάββατο την αναδιάρθρωση του υπουργείου Εσωτερικών με στόχο την.
Ισραήλ: Εκατοντάδες διαδήλωσαν υπέρ του τερματισμού του πολέμου στη Γάζα
Εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο, 24 Μαΐου, στο Τελ Αβίβ, ζητώντας τον τερματισμό του.
Βρετανία: Επανεθνικοποίηση της σιδηροδρομικής εταιρείας South Western Railway
H South Western Railway, σιδηροδρομική εταιρεία στη νοτιοδυτική Αγγλία, είναι η πρώτη που επιστρέφει.