

Το υπουργείο Εξωτερικών της Βρετανίας ανακοίνωσε απόψε ότι η πρεσβεία της χώρας στην Ουκρανία θα μεταφερθεί προσωρινά από το Κίεβο στην πόλη Λβιβ, επαναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την έκκλησή του προς τους Βρετανούς πολίτες να φύγουν από τη χώρα αυτή όσο υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες εμπορικές πτήσεις.
«Οποιαδήποτε ρωσική στρατιωτική δράση στην Ουκρανία θα επηρέαζε σοβαρά την ικανότητα της βρετανικής κυβέρνησης να παράσχει προξενική βοήθεια (στους Βρετανούς πολίτες) στην Ουκρανία», τόνισε το Φόρεϊν Όφις.
«Οι Βρετανοί πολίτες δεν θα πρέπει να αναμένουν αυξημένη προξενική υποστήριξη ή βοήθεια για την απομάκρυνσή τους υπό αυτές τις συνθήκες», πρόσθεσε.
Σχετικά Νέα
Pfizer: Ξεπέρασε τις εκτιμήσεις στο τρίμηνο αλλά υποβάθμισε το outlook
Σημαντική αύξηση της κερδοφορίας της που ξεπέρασε και τις εκτιμήσεις της αγοράς παρουσίασε η.
Tο Κίεβο επικρίνει τον Κροάτη πρόεδρο για τη δήλωσή του ότι η Κριμαία δεν θα είναι ποτέ ξανά μέρος της Ουκρανίας
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας επέκρινε σήμερα τον πρόεδρο της Κροατίας Ζόραν Μιλάνοβιτς για.
Ιταλία: Το 2022 του ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 3,9%, περισσότερο από τις προβλέψεις
Το ΑΕΠ της Ιταλίας αυξήθηκε το 2022 κατά 3,9%, σε σχέση με την προηγούμενη.
Το Κρεμλίνο: Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις θα πρέπει να εξισορροπήσουν την επιθετική στάση της Πολωνίας και των χωρών της Βαλτικής
Η Ρωσία ανέφερε σήμερα ότι οι εκκλήσεις του προέδρου της Λιθουανίας να παρασχεθούν στην.