

Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ θα συναντηθούν με τη βασίλισσα Ελισάβετ για τσάι στο κάστρο του Ουίνδσορ σήμερα στο τέλος της συνόδου της Ομάδας των 7 (G7) καθώς ολοκληρώνεται το βρετανικό σκέλος του πρώτου του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στο εξωτερικό από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του.
Η 95χρονη Ελισάβετ , σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, θα υποδεχθεί το ζεύγος Μπάιντεν στο περίβολο του Ουίνδσορ, που φιλοξενεί τη βασιλική οικογένεια εδώ και σχεδόν 1.000 χρόνια και όπου η ίδια έχει περάσει τον περισσότερο χρόνο της από τότε που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.