

Διεύρυνση των δικαιούχων και ένταξη σε πρόγραμμα και των δημοσίων υπαλλήλων, ανακοίνωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου σχετικά με τα voucher για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς.
«Καταφέρνουμε και διευρύνουμε τη βάση των δικαιούχων και στηρίζουμε περισσότερο την ελληνική οικογένεια, μαζί και με τα επιδόματα, όπως το επίδομα γέννησης», δήλωσε η υφυπουργός Εργασίας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
«Ανεβάζουμε τα εισοδηματικά όρια, ώστε περισσότερες γυναίκες να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό και κάνουμε ένα παράλληλο πρόγραμμα με αυτό που όλοι αποκαλούν ως “κουπόνια από το ΕΣΠΑ”, ώστε να μπορούν να παίρνουν κουπόνια και γυναίκες με χαμηλούς μισθούς, οι οποίες εργάζονται στο Δημόσιο», συμπλήρωσε.
Για τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού, η κ. Μιχαηλίδου αναφέρθηκε σε διπλασιασμό των δικαιούχων, σε σχέση με την περσινή χρονιά, λέγοντας ότι φέτος ο αριθμός των δικαιούχων φθάνει τις 300.000.
Κοινωνικός τουρισμός 2020: Οι δικαιούχοι και πώς θα κάνετε την αίτηση
Η υφυπουργός Εργασίας σημείωσε την ένταξη σε ειδικό καθεστώς όσων έχουν τέκνα με αναπηρία, ώστε να είναι κάθε χρόνο δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Κατηγορούνται πως βίαζαν τις ανήλικες κόρες τους – Προφυλακίστηκε το ανδρόγυνο
Στη φυλακή οδηγείται αντρόγυνο που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο ανήλικες θυγατέρες του..
Τέμπη: «Ηθικός εκτροχιασμός» μετά το πόρισμα Καρώνη – Διχασμένοι οι επιστήμονες, «θύελλα» πολιτικών αντιδράσεων
Σύννεφο σκόνης για την πυρόσφαιρα και τα έλαια σιλικόνης σήκωσε το πόρισμα του καθηγητή.
Αργολίδα: Εντύπωση προκαλεί αράχνη-πασχαλίτσα που εμφανίστηκε στους Μύλους – Πόσο επικίνδυνη είναι
Μία σπάνια άραχνη-πασχαλίτσα εμφανίστηκε στους Μύλους στην Αργολίδα την Τρίτη, 13 Μαΐου, προκαλώντας εντύπωση στους.
Καιρός: Πλησιάζει υποτροπικός αεροχείμαρρος – Πότε θα χτυπήσει την Ελλάδα
Φθινόπωρο θα θυμίζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, με τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά,.