

«Κακοποιοί» μπήκαν σε ένα σχολείο στο Αρακρούζ και ένας από αυτούς πυροβόλησε πολλούς δασκάλους που ήταν συγκεντρωμένοι, σκοτώνοντας δύο γυναίκες και τραυματίζοντας άλλες εννέα, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίς Κάρλος Κουτίνιο στο ραδιοφωνικό δίκτυο CBN.
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν σήμερα στη Βραζιλία όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με όπλο σε δύο σχολεία στη νοτιοανατολική πολιτεία Εσπίριτου Σάντο, ανακοίνωσαν οι αρχές.
«Κακοποιοί» μπήκαν σε ένα σχολείο στο Αρακρούζ και ένας από αυτούς πυροβόλησε πολλούς δασκάλους που ήταν συγκεντρωμένοι, σκοτώνοντας δύο γυναίκες και τραυματίζοντας άλλες εννέα, δήλωσε ο δήμαρχος Λουίς Κάρλος Κουτίνιο στο ραδιοφωνικό δίκτυο CBN. Στη συνέχεια, με τα οχήματά τους πήγαν σε άλλο σχολείο, όπου μια έφηβη σκοτώθηκε από σφαίρες, ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν.
Πηγή: ΑΜΠΕ, AFP
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η δημοτικότητα του Τραμπ υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο μετά την επιστροφή του στο Λευκό Οίκο
Η δημοτικότητα του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μειώθηκε οριακά, πάντως υποχώρησε στο χαμηλότερο.
ΗΠΑ: Τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου θα υποχρεώνονται στο εξής να βλέπουν τις υποψήφιες ταινίες για να τις βραβεύουν με Όσκαρ
Η Ακαδημία Κινηματογράφου που απονέμει τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε σήμερα ότι τροποποιεί τους κανόνες.
Το Χάρβαρντ προσφεύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Τραμπ για τις περικοπές χρηματοδότησης
Σε μετωπική σύγκρουση με τον Λευκό Οίκο οδηγείται το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το οποίο κατέθεσε.
ΗΠΑ: Μεσίστιες οι σημαίες σε ένδειξη πένθους για τον πάπα Φραγκίσκο
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στα δημόσια.