

«Με γνώση και ευθύνη του ιδίου του κ. Μητσοτάκη έγινε η διάλυση της μεγάλης αντιφασιστικής εκδήλωσης την Τετάρτη», τονίζει σε συνέντευξη του ο τ. Πρόεδρος της Βουλής κ. Νίκος Βούτσης.
Ο κ. Βούτσης, μιλώντας στην εφημερίδα ΚΟΝΤΡΑ NEWS της Κυριακής καλεί τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα «να τεκμηριώσει με πραγματικά στοιχεία από τα πρακτικά της Βουλής και από την τετράχρονη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, την αθλιότητα που διακινεί εκ μέρους της ηγεσίας της ΝΔ και την οποία αναπαράγουν προθύμως ορισμένα Μέσα και συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι, ότι υπήρξε ανοχή προς την Χ.Α., πόσο μάλλον για το νόμο της απλής αναλογικής, που δεν έγινε νομός του κράτους γιατί ακριβώς δεν υπερψηφίστηκε, εκτός από τη ΝΔ και από τη Χ.Α».
Ο τ. Πρόεδρος της Βουλής επισημαίνει ότι η απόφαση του δικαστηρίου για τη ΧΑ «αποτελεί ιστορικό ορόσημο που δυναμώνει την ίδια τη δικαιοσύνη, το αντιφασιστικό κίνημα και την ίδια τη δημοκρατία στη χώρα μας» προσθέτοντας πως «αποτελεί δικαίωση πολύχρονων αγώνων του πολύμορφου αντιφασιστικού κινήματος που είχε ως επικεφαλής την εμβληματική φυσιογνωμία της Μάγδας Φύσσα και που απονομιμοποίησε μέσα στην ελληνική κοινωνία τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης ως πολιτικού κόμματος».
Επιπλέον ο Νίκος Βούτσης σχολιάζει τη διαγραφή Κοντονή, μιλά για τις εσωτερικές διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ και ασκεί έντονη κριτική για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στα μέτωπα της πανδημίας και της εξωτερικής πολιτικής.
Σχετικά Νέα
Κωνσταντοπούλου: Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο προφασιζόμενοι ότι “σώζουν τη χώρα”
“Σαν σήμερα πριν από 58 χρόνια κάποιοι θέλησαν να βάλουν την Ελλάδα στον γύψο..
Ζαχαράκη: Ο Πάπας αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του πλησίον ακολουθώντας την ευαγγελική διδαχή «αγαπάτε αλλήλους»
Ανάρτηση για την απώλεια του Πάπα Φραγκίσκου έκανε η Σοφία Ζαχαράκη, στον προσωπικό λογαριασμό.
Ανδρουλάκης: Να επεκταθεί στους μάχιμους πυροσβέστες το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας
Το πυροσβεστικό κλιμάκιο στον Σταυρό του νομού Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής,.
Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: Πνευματικός ηγέτης που επέλεξε να γίνει η φωνή των φτωχών και των κατατρεγμένων
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας, μέσω.