

Με κόσμο που ξεχύθηκε στους δρόμους για να γιορτάσει το καρναβάλι πλημμύρισε ξαφνικά το βράδυ του Σαββάτου η Ξάνθη.
Ήδη από το απόγευμα η κίνηση στο κέντρο της πόλης ήταν αυξημένη, ενώ παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κάποια επίσημη εκδήλωση για το καρναβάλι – καθώς αυτές έχουν αναβληθεί λόγω του lockdown και φέτος – δεκάδες ήταν οι πολίτες που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία και άρχισαν να χορεύουν και να ανάβουν βεγγαλικά.
Πρόκειται για μια εικόνα που θυμίζει προ-κορωνοϊού εποχές, ενώ δεν ήταν λίγοι οι επαγγελματίες της εστίασης της περιοχής που έσπευσαν να εκφράσουν την απογοήτευση τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το γεγονός ότι μόνο οι ίδιοι τελικά είναι κλειστοί, σχολιάζοντας πως «μόνο στις καφετέριες κολλάει ο κορωνοϊός».
Η αυξημένη συγκέντρωση του κόσμου προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμοδίων και αρχικά διεκόπη η μουσική που έπαιζε από τα ηχεία μέσα στην πόλη, ενώ έγιναν συστάσεις στους πολίτες να αποχωρήσουν.
Δείτε βίντεο:
Πηγή: xanthinea.gr
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 12 Μαΐου
Σήμερα Δευτέρα, 12 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Επιφανείου, Οσίου Θεοδώρου εν Κυθήροις ασκήσας. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα είναι.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (12/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Νεκρός 81χρονος στο αλιευτικό του σκάφος στην Αιδηψό
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής 11 Μαΐου 2025, μέσα στο.
Ρήγμα στα ταξί για το «σκνίπα pass» – Αλλαγή στάσης από την Πανελλήνια Ομοσπονδία
«Γυρνάς μ’ ένα ταξί μέσα στη νύχτα…» λέει το γνωστό τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα,.