

Βουλευτές της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να «μπουκάρουν» στο γραφείο του Νίκου Βούτση στην Βουλή το μεσημέρι της Παρασκευής (15.03.2019), επειδή υποδέχτηκε τον Νικόλα Ντιμιτρόφ.
Συγκεκριμένα, μόλις τελείωσαν οι καθιερωμένες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής και του υπουργού Εξωτερικών της γείτονος και ενώ είχαν αποχωρήσει οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης πήγε έξω από το γραφείο και άρχισε να διαμαρτύρεται για την επίσκεψη του Ντιμιτρόφ.
Η είσοδος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής αποφεύχθηκε από την παρέμβαση της Φρουράς, ενώ ο βουλευτής με το κινητό κατέγραφε τα πάντα και τα ανήρτησε στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube από το περιστατικό.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής φαίνεται να απευθύνεται σε άτομα που βρίσκονται έξω από το γραφείο και να λέει «εγω θέλω να φωνάζω το Μακεδονία ξακουστή και να ακούει ο Σκοπιανός, υπάρχει πρόβλημα;».
Σχετικά Νέα
Συνάντηση Νίκου Δένδια με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην Κωνσταντινούπολη
Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίο. Με.
Στη Βουλή το ν/σ της ΕΕ για τον έλεγχο των ξένων επενδύσεων
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Εξωτερικών με τίτλο «Λήψη μέτρων εφαρμογής του.
Συνάντηση ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ με Χρυσοχοΐδη-Ζαχαράκη για τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια
Συναντήσεις με τους υπουργούς Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη έκαναν μέλη της ΟΝΝΕΔ και.
Μάκης Βορίδης για μεταναστευτικό: Κάποιος που είναι παράνομα στη χώρα πρέπει να τιμωρείται – Αυτό σημαίνει φυλακή
Για το μεταναστευτικό και τους τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος των παράνομων μεταναστών μίλησε ο.