

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά αύριο Παρασκευή η συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των έργων αποκατάστασης των ζημιών στη Θεσσαλία και το συνολικό σχέδιο ανασυγκρότησης της περιοχής.
Η συζήτηση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο πλαίσιο της «Ώρας του πρωθυπουργού», όμως ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας έκανε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε μαζί του και τον ενημέρωσε ότι ακόμα αισθάνεται καταβεβλημένος από την ίωση με την οποία γύρισε από το Νταβός.
Έτσι, αποφασίστηκε η συζήτηση να πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Η ερώτηση
Τη σχετική επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό είχε καταθέσει ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.
Ο κ. Χαρίτσης καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει:
«1. Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υλοποίηση των μέτρων ανακούφισης των πληγέντων (πρώτη αρωγή, επιδότηση ενοικίου, μετεγκατάσταση κλπ) και των έργων αποκατάστασης και σε τι είδους ευνοϊκές ρυθμίσεις θα προβεί η κυβέρνηση για τους πληγέντες κατοίκους;
2. Θα υπάρξει ένα ολιστικό στρατηγικό σχέδιο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης για τη θωράκιση της Θεσσαλίας από τις συνέπειες τέτοιων φαινομένων – και στο πλαίσιο της αντιμετώπισης των συνεπειών της κλιματικής κρίσης – στο άμεσο μέλλον;».
Σχετικά Νέα
Το ΠΑΣΟΚ για την επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών: Βαθιά ριζωμένο το πόλο στο αθλητικό dna και στην κουλτούρα των Ελλήνων
«Θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για το υπέροχο πασχαλιάτικο δώρο που προσέφερε.
Σωκράτης Φάμελλος: Συγχαρητήρια στην Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών
Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο World Cup στην Κίνα, από την Εθνική Ομάδα.
Ν. Κακλαμάνης: Τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης απέδειξαν ότι έχουν λαμπρό μέλλον
Τα συγχαρητήριά του στις εθνικές ομάδες υδατοσφαίρισης ανδρών και γυναικών για το χρυσό και.
«Ημέρα χαράς, αγάπης και δύναμης! Χριστός Ανέστη!» – Ευχές Κυρ. Μητσοτάκη για το Πάσχα
Τις ευχές του για το Πάσχα έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μία ανάρτηση στο.