

Η Βουλγαρία θα υποχρεώσει όλους όσοι εισέρχονται στη χώρα να υποβάλλονται σε τεστ για Covid-19 για να σταματήσει η εξάπλωση του περισσότερο μεταδοτικού παραλλαγμένου στελέχους του κορωνοϊού, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Κοσταντίν Ανγκέλοφ.
Οι βουλγαρικές υγειονομικές αρχές ανέφεραν πως έχουν καταγράψει μέχρι τώρα οκτώ κρούσματα του νέου παραλλαγμένου στελέχους που ταυτοποιήθηκε πρώτα στη Βρετανία.
«Σήμερα θα προχωρήσουμε σε ενέργειες για να καταστήσουμε υποχρεωτικά τα τεστ PCR για όλους τους ταξιδιώτες που θέλουν να εισέλθουν στη χώρα, περιλαμβανομένων των ταξιδιωτών από την Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο Ανγκέλοφ στη διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης.
Οι νέες μολύνσεις έχουν σημειώσει σημαντική μείωση τις τελευταίες εβδομάδες στη Βουλγαρία και η χώρα σχεδιάζει να χαλαρώσει μερικούς περιορισμούς και να ανοίξει και πάλι από τις 4 Φεβρουαρίου τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα εμπορικά κέντρα και τα γυμναστήρια.
Σχετικά Νέα
Έντονη αντίδραση από το τουρκικό ΥΠΕΞ για τον διορισμό Ευρωπαίου Ειδικού Αντιπροσώπου για την Κύπρο
Έντονη ήταν η αντίδραση της Άγκυρας στον διορισμό από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή «Ειδικού Αντιπροσώπου.
Γάζα: Τουλάχιστον 50 νεκροί από τα ξημερώματα
Η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε σήμερα, Πέμπτη (15/5) με βάση επικαιροποιημένο απολογισμό, ότι.
Τραμπ: Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία με το Ιράν για τα πυρηνικά
Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι “πολύ κοντά” σε μια συμφωνία με το Ιράν για το.
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ θα μειώσει εθελουσίως τον μισθό του κατά 25%
Ο πρόεδρος του Χάρβαρντ Άλαν Γκάρμπερ θα μειώσει εθελουσίως το μισθό του κατά 25%,.