

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη ΔΕΘ αναμένεται να ανακοινώσει τη λειτουργία πολιτικού του γραφείου στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Αποφασίστηκε, όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr να στηθεί ολόκληρη δομή, πολιτικό γραφείο δηλαδή αρμόδιο να συγκεντρώνει αιτήματα, πληροφορίες και να εισηγείται κοινοβουλευτικές, αλλά και πολιτικές αντιδράσεις, με επικεφαλής, όπως όλα δείχνουν, τον Δημήτρη Σαρηγιάννη, πολιτικό μηχανικό, στέλεχος της Εγνατίας Οδού και μέχρι τώρα υπεύθυνο για τον τομέα Υποδομών – Μεταφορών του κόμματος.
Σχετικά Νέα
Νέα Αριστερά: Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη είναι μια απελπισμένη επιχείρηση να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τη δημοσκοπική κατάρρευση
«Η σημερινή δήλωση του κ. Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απελπισμένη επιχείρηση.
Κ. Χατζηδάκης: Ωφελούνται 2,5 εκατ. Έλληνες από την ανάπτυξη και τις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 μεταξύ άλλων τόνισε ότι από την.
Κ. Βελόπουλος: «Η Κυβέρνηση ληστεύει τους πολίτες για να χρηματοδοτεί ολιγάρχες»
Τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού μετά τη δημοσιοποίηση του υψηλού πρωτογενούς πλεονάσματος που κατέγραψε η.
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Κοροϊδία τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο πρωθυπουργός
«Ο κύριος Μητσοτάκης, πριν από 15 χρόνια δήλωνε ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να.