

Όσοι περιμένουν ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, κάνουν λάθος., αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Επικρατείας
Μήνυμα υπέρ της ενότητας του κυβερνώντος κόμματος εξέπεμψε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, στις Αρχάνες.
Όπως σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Επικρατείας, «ολόκληρη η Κρήτη στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε “μπλε”. Είναι κάτι που χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο».
Και, στο «δια ταύτα», «όσοι περιμένουν ότι η παράταξη θα διαιρεθεί, κάνουν λάθος. Η παράταξη θα βγει ενωμένη, ακόμα πιο ισχυρή, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη», υπογραμμίζει κλείνοντας ο Μ. Βορίδης.
skai.gr
Ολόκληρη η Κρήτη στις τελευταίες εθνικές εκλογές έγινε «μπλε». Είναι κάτι που χρωστάμε στον αγώνα κυρίως των Νεοδημοκρατών, των συναδέλφων στην Κρήτη, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά μια σειρά από ζητήματα. Αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο.
Όσοι… pic.twitter.com/FTidojdAPj
— Makis Voridis (@MakisVoridis) January 27, 2024
Σχετικά Νέα
Ν. Ανδρουλάκης: Χωρίς πολιτική αλλαγή, με τη σημερινή κυβέρνηση που υπηρετεί τους λίγους και ισχυρούς, η χώρα δεν θα σηκώσει κεφάλι
«Με ανοιχτά μάτια ψηφίστε ΠΑΣΟΚ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή, για να πάει η.
Σ. Φάμελλος: Δεν υπάρχει περιθώριο για αναβολή του Συνεδρίου της αναγέννησης και επανεκκίνησης
«Προχωράμε για το Συνέδριο δηλώνοντας την κοινή μας βούληση για την κοινωνική και πολιτική.
Επίσκεψη του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Σαντορίνη
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, επισκέφθηκε σήμερα τη Σαντορίνη, όπου πραγματοποίησε.
Συνεργασία για τα Τέμπη με την Πλεύση Ελευθερίας προανήγγειλε ο Στ. Κασσελάκης – Κωνσταντοπούλου: «Εφόσον οι βουλευτές του στηρίξουν την πρόταση μας θα το προωθήσουμε»
Συνεργασία με την Ζωή Κωνσταντοπούλου για το θέμα των Τεμπών προανήγγειλε ο Στέφανος Κασσελάκης,.