Βορειοηπειρώτες: Η απόπειρα να μας αποτελειώσουν δεν πέρασε – ο αγώνας συνεχίζεται

Σε νέα ανακοίνωση που εξέδωσε η «Ομόνοια» επισημαίνει ότι «απόπειρα να μας αποτελειώσουν δεν πέρασε, χάρη στην αντίδραση και την ενότητα μας» και ξεκαθαρίζει ότι οι αγώνες θα σταματήσουν όταν όλοι οι τίτλοι των Χειμαρριώτών εγγραφούν στο υποθηκοφυλακείο.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της «σε μια πρωτοφανή στα χρονικά ενέργεια, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να εξαφανίσει από την ιστοσελίδα της εφημερίδας της κυβέρνησης την απόφαση 172. Το κατά ποσό η απόφαση αυτή έχει νομική ισχύ το διερευνούν οι δικηγόροι μας, αλλά για άλλη μια φορά τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα».

Ωστόσο, όπως σημειώνει «για αυτό τα ξεκαθαρίζουμε εμείς: Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δοθεί τίτλος ιδιοκτησίας σε κάθε Χειμαρριώτη για τη γη των πατέρων του. Δε θα σταματήσουμε τον αγώνα μέχρι αυτοί οι τίτλοι να εγγραφούν στο υποθηκοφυλακείο».

όπως τονίζουν, «όταν θα έχει γίνει αυτό, είμαστε έτοιμοι για διάλογο με την αλβανική κυβέρνηση για να συζητήσουμε ποιος είναι ο πιο σωστός τρόπος για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας. Με αξιοπρέπεια και σύμφωνα με τους νόμους και τα διεθνή στάνταρ. Όχι με κλεψιές και κοροϊδίες, που σκοπό έχουν να μας διώξουν από τον τόπο μας».

Σχετικά Νέα