

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την δολοφονία μίας 14χρονης, η οποία απήχθη πριν από δέκα ημέρες μπροστά από το σπίτι της στα Σκόπια και βρέθηκε νεκρή χθες, Κυριακή, σε τοποθεσία έξω από τα Σκόπια.
Στην απαγωγή της 14χρονης φέρεται να είναι αναμεμιγμένος και ο πατέρας της.
Όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας Όλιβερ Σπάσοφσκι, το κίνητρο της απαγωγής ήταν το προσωπικό όφελος, με σκοπό οι απαγωγείς να αποσπάσουν χρήματα από τη μητέρα της 14χρονης. Ο πατέρας της ανήλικης φέρεται να ενημέρωσε τους απαγωγείς για τις κινήσεις της.
Ο πατέρας της 14χρονης Βάνια Γκιόρτσεφσκα αρνείται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή της κόρης του.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο κύριος οργανωτής της απαγωγής σκότωσε την 14χρονη με όπλο φοβούμενος ότι θα μπορούσε να συλληφθεί από την αστυνομία που είχε ξεκινήσει έρευνα για την απαγωγή.
Η 14χρονη είχε απαχθεί στις 27 Νοεμβρίου μπροστά από το σπίτι της στα Σκόπια, την ώρα που κατευθυνόταν στο σχολείο της.
Σχετικά Νέα
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ισχυρίζεται ότι θα ανακοινώσει τα αίτια του αυτισμού ως τον Σεπτέμβριο
Οι ΗΠΑ θα ταυτοποιήσουν τα αίτια του αυτισμού ως τον Σεπτέμβριο, δήλωσε χθες Πέμπτη.
Το πρώτο σχόλιο του Σι για τους δασμούς Τραμπ: «Η Κίνα δε φοβάται»
Το πρώτο δημόσιο σχόλιο για τον κλιμακούμενο εμπορικό πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες που.
Στη Ρωσία μεταβαίνει ο απεσταλμένος του Τραμπ, Στιβ Γουίτκοφ – Θα συναντήσει τον Πούτιν
Στη Ρωσία μεταβαίνει σήμερα, Παρασκευή ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ, Στιβ Γουίτκοφ όπου και.
Μακρόν: Η παύση των δασμών του Τραμπ είναι εύθραυστη – H Ευρώπη πρέπει να κινητοποιήσει όλους τους μοχλούς
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ αυτή την εβδομάδα για αναστολή 90 ημερών.