

Βαριές εκφράσεις κατά του Αμερικανού προέδρου από το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.
Η Βόρεια Κορέα είναι από τις λίγες χώρες που έχουν εκφράσει την υποστήριξή της στον Βλαντίμιρ Πούτιν για την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Όμως τώρα το προχώρησε ακόμα παραπέρα εξαπολύοντας ύβρεις κατά του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, όταν κατηγόρησε τον Ρώσο πρόεδρο για εγκλήματα πολέμου. Άλλωστε κατηγορεί την Ουάσινγκτον ότι βρίσκεται «στη ρίζα» της σημερινής κρίσης.
Βέβαια, ο Τζο Μπάιντεν είναι ένας ηγέτης που έχει μπει ήδη στη λίστα όλων εκείνων που το καθεστώς της Βόρειας Κορέας έχει κατηγορήσει με βαριές εκφράσεις. Τον έχει ήδη χαρακτηρίσει «έναν λυσσασμένο σκύλο που καλό θα ήταν να τον σκοτώσουν χτυπώντας τον με ρόπαλο» όταν ήταν ακόμη υποψήφιος για την προεδρία.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Μειώθηκε κατά 31% η δημόσια χρηματοδότηση της έρευνας για τον καρκίνο αφότου ανέλαβε ο Τραμπ
Η χρηματοδότηση του αμερικανικού ομοσπονδιακού κράτους που αφιερώνεται στην έρευνα κατά του καρκίνου μειώθηκε.
Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός του Περού
Ο Περουβιανός πρωθυπουργός Γουστάβο Αδριανσέν παραιτήθηκε χθες Τρίτη, παραμονή της διεξαγωγής ψηφοφορίας στο κοινοβούλιο.
Μερτς: Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, η Γερμανία επέστρεψε
Μεταρρυθμίζουμε τη χώρα μας, τόνισε ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι.
Ο Μακρόν καταδίκασε τις δράσεις της κυβέρνησης Νετανιάχου στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, καταδίκασε με τον.