

Νέες «φωτιές» ανάβει η Τουρκία στην ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε μετά το τέλος της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου της χώρας ο εκπρόσωπος Ιμπραχίμ Καλίν.
Συγκεκριμένα, ο Καλίν ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο και στις περιοχές θαλάσσιας ευθύνης που συμφώνησε με τη Λιβύη.
Ο Καλίν συμπλήρωσε ότι «λόγω της συμφωνίας μας με την επίσημη κυβέρνηση της Λιβύης θα συνεχίσουμε τις σεισμικές έρευνες και τις γεωτρήσεις μας στην ανατολική Μεσόγειο αλλά και στις περιοχές που συμφωνήσαμε με τη Λιβύη. Σε αυτό το ζήτημα πρέπει να τονίσω πως είμαστε αποφασισμένοι».
Σχετικά Νέα
Επικίνδυνη κλιμάκωση μεταξύ Ινδίας και Πακιστάν-To μπαράζ αεροπορικών επιδρομών
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση Ινδίας και Πακιστάν, με εκατέρωθεν πλήγματα σε στρατιωτικές βάσεις των δύο.
Η παραλία κοντά στην Αθήνα με top κριτικές στο Google
Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και το καλοκαίρι να πλησιάζει, οι περισσότερο από εμάς έχουμε.
Γιατί βαθαίνει η κρίση στην αντιπολίτευση;
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αποτυγχάνουν εντυπωσιακά να βρουν βηματισμούς. Δεν πρόκειται απλώς για μία.
Ανατροπή το Σαββατοκύριακο – Καταιγίδες στην Αττική και άλλες περιοχές
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές μέχρι το μεσημέρι στην ανατολική Μακεδονία,.