«Βόμβα» Γιαννακόπουλου: «Ίσως πρέπει να απέχω από τη νέα προσπάθεια της Εθνικής»

Μετά το ξέσπασμα κατά της διαιτησίας στον τελικό της Basket League, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναφέρθηκε για πρώτη φορά για ενδεχόμενη αποχή από τη νέα προσπάθεια της Εθνικής ομάδας.

Με νέο story στο instagram, ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» ανέφερε μεταξύ άλλων πως «ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος», κάνοντας λόγο για «εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στον θεσμό του ελληνικού μπάσκετ».

Η ανάρτησή του:

«Φτάσατε έναν άνθρωπο που βοηθάει όλη την Ελλάδα με χιλιάδες τρόπους και σε κάθε ευκαιρία…που κατέβηκε ο ίδιος στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, που υψώνει τη φωνή του απέναντι σε κάθε στραβό κατά της πατρίδας, να σκέφτεται ότι από τη στιγμή που κανείς δεν ενδιαφέρεται για την εγκληματική οργάνωση που υπάρχει στο θεσμό του ελληνικού μπάσκετ, ίσως πρέπει να απέχει από την επόμενη προσπάθεια της Εθνικής για το ευρύτερο καλό του αθλήματος…Το να ξεβρωμίσει από την Ε.Ο.

Ίσως μόνο τότε αναγκαστούν οι υπεύθυνοι να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να αντιμετωπίσουν αυτό που δημιούργησαν», έγραψε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα