Βόλτα και απολογισμός της θητείας της στο Πεδίον του Άρεως για τη Ρένα Δούρου

Regional Governor of Attica Rena Dourou visits the Pedion Areos, one of the largest public parks in Athens , March 26, 2019 / Βόλτα της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, στο Πεδίο του Άρεως, στην Αθήνα, 26 Μαρτίου, 2019

Ένα μίνι-οδοιπορικό στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο πολύπαθο Πεδίον του Άρεως, έκανε το πρωί της Τρίτης η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Συνοδευόμενη από περιφερειακούς συμβούλους και εκπροσώπους του Τύπου, η Ρένα Δούρου έκανε μία αναδρομή στην 4,5χρονη πορεία της στην Περιφέρεια, κάνοντας λόγο για καθημερινές μάχες «για την ανάταξη του σπουδαίου αυτού πνεύμονα πρασίνου καθώς με όλες εκείνες τις πτυχές που το καθιστούν σήμερα καθαρό, προσιτό, λειτουργικό και ασφαλές».

«Παρά τη λάσπη που δεχθήκαμε, τις λοιδορίες, την παραπληροφόρηση, τη δημιουργία ψευδών εντυπώσεων, κάναμε μια στρατηγική επιλογή. Να μη λειτουργήσουμε παρασκηνιακά, επιλέξαμε τη σοβαρή, συστηματική δουλειά. Χωρίς τυμπανοκρουσίες. Και έτσι μέσα από συνέργειες με πολλούς φορείς, πολιτισμού, αθλητισμού, εκπαίδευσης, εμπορίου, καταφέραμε πολλά», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Σε μία μεγάλη βόλτα στο Πεδίο του Άρεως, η περιφερειάρχης, επικεφαλής αντιπροσωπείας της Περιφέρειας Αττικής, μαζί με τους δημοσιογράφους, βρέθηκε στο ανακαινισμένο κτήριο Θεάτρου Άλσους – Οικονομίδη, περπάτησε στους «αναβαθμισμένους χώρους του άλσους», παρακολούθησε παιδιά να αθλούνται και να διασκεδάζουν στο πλαίσιο του προγράμματος kids’ Athletics (υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής και τον ΣΕΓΑΣ, με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από Δημοτικά Σχολεία της Αττικής) και συνομίλησε με πολίτες που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο πάρκο.

Στο πλαίσιο του περιπάτου, συναντήθηκε με διακριθέντες αθλητές, αλλά και υπαλλήλους της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκονταν εκεί για να συντονίσουν τα αθλητικά δρώμενα, που θα διεξαχθούν στο χώρο, στις 7 Απριλίου, και θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν ελεύθερα όλοι οι πολίτες.

«Αποδίδουμε στους συμπολίτες μας ένα Πάρκο ψυχαγωγίας, αθλητισμού και πολιτισμού»

«Περπατήσαμε σήμερα με τους μικρούς μας φίλους να αθλούνται, με τους υπηρεσιακούς μας παράγοντες και με το σύνολο της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, στο Πεδίο του Άρεως. Περπατήσαμε και μετρήσαμε μικρές και μεγαλύτερες νίκες, που τις αποδίδουμε στους συμπολίτες μας, που επί χρόνια είχαν στερηθεί από ένα Πάρκο ψυχαγωγίας, αθλητισμού και πολιτισμού. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμα, αλλά είμαστε η εγγύηση ότι και θα γίνουν και θα υλοποιηθούν και το Πεδίο του Άρεως παραδίδεται μετά από δεκαετίες, ασφαλές σε όλους μας», υπογράμμισε η Ρένα Δούρου.

Σχετικά Νέα