Βόλος: Τρία μέλη ίδιας οικογένειας ύποπτα για την άγρια δολοφονία 47χρονου με σφυριές

Τρία μέλη της ίδιας οικογένειας κρατούνται στην Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες, ως ύποπτοι για την άγρια δολοφονία 47χρονου στις 5.30 χθες το απόγευμα στο Βόλο, στην Αλέξανδρου Μέρου 4 στην περιοχή Μοσχάτο, πάνω από τον Περιφερειακό., που που φέρεται να εμπλέκεται με χρήση και διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 47χρονος Α.Π., μαζί με έναν φίλο του, επισκέφθηκαν φιλικό τους σπίτι, στο οποίο βρίσκονταν ακόμη δύο άτομα.

Εκεί, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από συμπλοκή, ο 47χρονος έμπορος οικοδομικών υλικών, δέχθηκε δολοφονικές σφυριές στο κεφάλι καθώς και μαχαιριές, ενώ οι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα (που βρέθηκε σε παρκάκι ακριβώς απέναντι από το σπίτι), σε θέση μπρούμυτα γυμνός από τη μέση και πάνω και άρχισαν να καθαρίζουν το σπίτι από τα αίματα. Το έγκλημα αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κάλεσαν οι ίδιοι οι δράστες. Το πτώμα το θύματος παρέμεινε στο σημείο της δολοφονίας το οποίο είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τη σήμανση να συγκεντρώνει στοιχεία, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr στην Αστυνομία κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρισκόταν στο σπίτι, ο γιός της και η κόρη της (μητέρα ενός μωρού 5-8 μηνών), ενώ τον τόπο διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος ένας ακόμη δράστης που αναζητείται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα