Βόλος: Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο 58χρονος που ζούσε αλυσοδεμένος – Στη φυλακή οι γονείς του

Σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο άνδρας που κρατείτο αλυσοδεμένος από τους γονείς του. Τον είχαν αφήσει να ζει στην αυλή του σπιτιού
.
Σε ψυχιατρικό ίδρυμα βραχείας νοσηλείας μεταφέρθηκε ο 58χρονος που οι γονείς του είχαν αλυσοδεμένο στην αυλή του σπιτιού τους στη Νέα Ιωνία στον Βόλο.
Ο άνδρας, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, θα παραμένει στο ίδρυμα για τουλάχιστον μερικές ημέρες, σύμφωνα με το magnesianews.gr.
Την ίδια ώρα, από την Εισαγγελία Βόλου παραγγέλθηκε κοινωνική έρευνα ώστε να βρεθεί φορέας που θα αναλάβει δικαστικός συμπαραστάτης του 58χρονου.
Ωστόσο, λόγω έλλειψης κρεβατιών στην Ψυχιατρική μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική δομή βραχείας νοσηλείας στη Βόρεια Ελλάδα.
Το χρονικό της σοκαριστικής υπόθεσης
Οι ηλικιωμένοι γονείς του 58χρονου καταδικάστηκαν την Παρασκευή από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση τριών ετών με αναστολή, καθώς κρίθηκαν ένοχοι για παράνομη κατακράτηση του γιου τους.
Ο 58χρονος ζούσε στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας, ήταν δεμένος με αλυσίδα μήκους 15 μέτρων, έμενε σε παράγκα, έκανε την ανάγκη του σε εξωτερική τουαλέτα, αλλά όταν δεν είχε καλό καιρό έμενε στο σπίτι, όπως είπαν οι γονείς του.
Ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα εδώ και 35 χρόνια, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που είχε ένα τροχαίο και τραυματίστηκε.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα