

Μία πέρα για πέρα ανεξέλεγκτη κατάσταση επικράτησε την Πέμπτη (23/02) σε δημοτικό σχολείο του Βόλου, όταν ένα μικρό παιδί βρέθηκε σε κατάσταση κρίσης, άρχισε να βάζει τα χέρια του στις πρίζες, να πετάει θρανία, να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του, ενώ απειλούσε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το παράθυρο της τάξης στο κενό.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί είχε ακραίο ξέσπασμα. Μάλιστα, η συμπεριφορά του πατέρα που κλήθηκε να ηρεμήσει το παιδί, χαρακτηρίστηκε από το εκπαιδευτικό προσωπικό αδιανόητη. «Ωραία, τα είπαμε, έχουμε τίποτα άλλο να δούμε γιατί έχω και δουλειά» φέρεται να ήταν η αντίδρασή του, σύμφωνα με το magnesianews.gr.
Μετά την γνωστοποίηση ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που παιδί είχε κρίση, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία για ακούσια νοσηλεία του στο Νοσοκομείο ώστε να το εξετάσει παιδοψυχίατρος. Προχθές το βράδυ έγινε η πρώτη γνωμάτευση και χθες το μεσημέρι η δεύτερη. Κρίθηκε ότι το παιδί χρειάζεται υποστήριξη, εξειδικευμένη βοήθεια και παρακολούθηση αλλά δεν χρήζει νοσηλείας.
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.