

Θρήνος επικρατεί στην κοινωνία του Βόλου μετά και τον θάνατο μίας 19χρονης κοπέλας, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.
Οι γονείς, φίλοι και γνωστοί της Μαρίας θρηνούν για το κορίτσι τους το οποίο έφυγε τόσο γρήγορα από τη ζωή. Η κοπέλα σπούδαζε Κοινωνική Εργασία στην Κομοτηνή, σχολή στην οποία είχε περάσει μετά από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις που έδωσε το 2021 και συγκέντρωσε 16.000 μόρια και ο θάνατός της σκόρπισε τη θλίψη στο σχολείο, στο οποίο και φοιτούσε μέχρι πρόπερσι.
Συγκλονισμένος είναι και ο καθηγητής της Πανταζής Φασουλίδης, ο οποίος την είχε μαθήτρια για τρία χρόνια στο 5ο Λύκειο του Βόλου.
Όπως γράφει «Γλυκό μου κορίτσι… Μαρία μου αγαπημένη… Έτσι θα σε θυμάμαι πάντοτε…Με το χαμόγελο και την καλή σου την καρδιά….Τρία χρόνια μαζί δημιουργήσαμε μια στενή σχέση δασκάλου και μαθήτριας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ! Τι να πρωτοπώ για σένα…Το ήθος σου, η ευγένειά σου, η καλοσύνη σου, η φιλομάθειά σου , ο αγώνας σου για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις…Αξίζεις πολλά…..Ο Παράδεισος είναι δικός σου…Θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου…. Κλαίω μόνο γιατί δεν μπόρεσα να σε αγκαλιάσω πριν φύγεις για το δικό σου ταξίδι ….Θα σε αγαπάμε πάντα…. Καλή ανάπαυση ψυχή μου…».
Σχετικά Νέα
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 22 Απριλίου
Σήμερα Τρίτη, 22 Απριλίου, 3η Διακαινησίμου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των.
Θεσσαλονίκη: Τρία τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς μέσα σε λίγη ώρα
Τρία τροχαία ατυχήματα, με διαφορά λίγης ώρας το ένα από τα άλλα, συνέβησαν χθες,.