Βόλος: Μήνυση γονιού σε σχολείο εξαιτίας… rapid tests!

Άνω κάτω έγινε ένα σχολείο στον Βόλο εξαιτίας των φωνών ενός πατέρα μιας 12χρονης μαθήτριας, ο οποίος όταν πληροφορήθηκε ότι έγιναν rapid tests σε όλα τα παιδιά του τμήματος, προέβη σε έντονες διαμαρτυρίες.

Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έπειτα από την εμφάνιση θετικού κρούσματος, όπως ακριβώς προβλέπει το πρωτόκολλο. Όταν έμαθε ωστόσο για αυτό ο εν λόγω πατέρας, εισήλθε μαινόμενος στο σχολείο και απειλούσε ότι θα καλέσει τα κανάλια γιατί το rapid test έγινε ενώ δεν συναινούσε!

Όπως τονίζεται στο taxydromos.gr, ο διαμαρτυρόμενος διαμαρτυρήθηκε τόσο στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ πήγε και στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού προκειμένου να καταθέσει μήνυση κατά της υπεύθυνης του σχολείου για τα θέματα Covid και παντός υπευθύνου για διενέργεια ιατρικής πράξης σε ανήλικο χωρίς τη συγκατάθεση γονέα.

Εν τέλει, όταν η Εισαγγελία Βόλου ενημερώθηκε για τη μηνυτήρια αναφορά ζήτησε να μην προχωρήσει καμία διαδικασία αυτοφώρου και να της διαβιβαστεί η δικογραφία για περαιτέρω ενέργειες. Μετά από αυτό η μήνυση αποσύρθηκε.

«Έληξε αισίως το θέμα. Κατάλαβαν, στο πλαίσιο της συνεργασίας, γονείς και καθηγητές ότι όλα γίνονται προς το συμφέρον των παιδιών, γιατί υπάρχει μεγάλη αγάπη και από τους γονείς και από τους καθηγητές για τους μαθητές. Οπότε δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα», τόνισε για το θέμα ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα