

Με νερό από τα κολυμβητήρια της πόλης εφοδιάζεται το Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υδροδότησης λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Daniel.
Η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και υδροφόρες κατάφερε το απόγευμα της Πέμπτης να εφοδιάσει το νοσοκομείο με νερό, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τη λειτουργία του καθώς τα προηγούμενα 24ωρα υπήρχαν διακοπές και οριακές καταστάσεις στο νοσοκομείο.
Χωρίς καθαριότητα και αποστείρωση δεν γίνεται
Όπως είπε στο Mega ο Κωνσταντίνος Μηνδρινός, πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, το νερό είναι σημαντικό για βασικές λειτουργίες των νοσοκομείων, όπως η καθαριότητα και η αποστείρωση των εργαλείων.
Η κακοκαιρία Daniel οδήγησε οριακά στην κατάρρευση του νοσοκομείου λόγω της διακοπής υδροδότησης, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της 5ης Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας τονίζεται πως «το Γενικό Νοσοκομείο του Βόλου, έχει πλήρη επάρκεια νερού, διότι καλύπτεται συνεχώς όλο το 24ωρο με παροχή από υδροφόρες».
Αποκαταστάθηκαν όλες οι λειτουργίες του νοσοκομείου
Τώρα πια αποκαταστάθηκαν οι λειτουργίες του νοσοκομείου καθώς την Τρίτη υπήρχε πρόβλημα και με τις χημειοθεραπείες σύμφωνα με τα όσα είπε o Kωνσταντίνος Μηνδρινός.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 15 Μαΐου
Σήμερα Πέμπτη, 15 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Οσίου Αχιλλίου, Οσίου Παχωμίου του Μεγάλου, Οσίας Καλής. Τα ονόματα που γιορτάζουν σήμερα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (15/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Σαντορίνη: Σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα πολιτικής προστασίας – Δημοσιεύθηκε η νέα ΚΥΑ
Σε εφαρμογή τέθηκε η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση που προβλέπει σειρά έκτακτων μέτρων πολιτικής.
Αναζητείται ο άνδρας που πήρε το βρέφος από τη γιαγιά στην Ομόνοια – Τι έδειξαν οι κάμερες, τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σούπερ μάρκετ στην οδό Αιόλου και από.