

Με βαριά εγκαύματα νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου, ένας 52χρονος εργαζόμενος στο Κρόκιο Αλμυρού, μετά από έκρηξη σε βενζινάδικο.
Ο 52χρονος, εργαζόμενος ιδιωτικής εταιρείας που είχε αναλάβει να καθαρίσει την δεξαμενή του βενζινάδικου, φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του, σύμφωνα με τους γιατρούς.
O 52χρονος τρόχισε βίδα μέσα στην δεξαμενή και έγινε ανάφλεξη
Το βενζινάδικο ήταν κλειστό και ο νέος ιδιοκτήτης είχε δρομολογήσει εργασίες καθαρισμού των δεξαμενών για να λάβει άδεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος τρόχισε βίδα μέσα στην δεξαμενή και από τους σπινθήρες έγινε ανάφλεξη.
Σύμφωνα με το gegonota.news, από το Νοσοκομείο του Βόλου αναζητείται κρεβάτι σε μονάδα εγκαυμάτων στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας για την μεταφορά του. “Εχει διασωληνωθεί και αναζητάμε μονάδα”, τόνισε ο διευθυντής του ΤΕΠ.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες της Eθνικιστικής Νεολαίας – Στη φυλακή και δεύτερος κατηγορούμενος
Στη φυλακή οδηγείται και δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση της εγκληματικής συμμορίας, η οποία.
ΕΛΑΣ: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Νομική – 7 προσαγωγές
Πρωινές ώρες σήμερα προσήχθησαν 7 άτομα τα οποία ταυτοποιήθηκαν μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης.
Χαλκιδική: Σφοδρή χαλαζόπτωση κατέστρεψε καλλιέργειες ελιάς
«Άσπρισαν» χθες το απόγευμα από την έντονη χαλαζόπτωση πολλές ορεινές περιοχές της Χαλκιδικής, με τους ελαιοπαραγωγούς να.
Χανιά: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων – Βρέθηκαν με πλαστά χαρτονομίσματα 80.000 ευρώ
Σε μια μεγάλη αποκάλυψη κυκλώματος που εμπορευόταν ανθρώπους και διακινούσαν παράλληλα εκατοντάδες πλαστά χαρτονομίσματα,.