

Με κυρίαρχο σύνθημα την προστασία της ανθρώπινης ζωής εκατοντάδες διαδηλωτές κατέκλυσαν την πλατεία Ελευθερίας του Βόλου, αλλά και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, στην μεγάλη πορεία που ακολούθησε της συγκέντρωσης, στην οποία συμμετείχαν μαζικά Εργατικό Κέντρο, η ΑΔΕΔΥ, Ομοσπονδίες, μαζικοί φορείς, συλλογικότητες, φοιτητές και μαθητές.
Βόλος: Εκατοντάδες οι διαδηλωτές στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών
Οι εκατοντάδες συμμετέχοντες απαιτούν να μην υπάρξει «καμία συγκάλυψη των πραγματικών ενόχων για το έγκλημα στα Τέμπη» και καταγγέλλουν πως ό,τι έγινε στα Τέμπη ήταν «ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα που έχει τη σφραγίδα όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων που ιδιωτικοποίησαν τα τρένα της χώρας μας».
Βόλος: Εκατοντάδες οι διαδηλωτές στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την τραγωδία των Τεμπών
Παράλληλα επισημαίνουν ότι «είναι εγκληματικές οι ευθύνες τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και όλων των κυβερνήσεων που άφησαν τον σιδηρόδρομο με τεράστιες ελλείψεις και κενά στην ασφάλεια των δρομολογίων και των ανθρώπινων ζωών».
Σχετικά Νέα
Επιχείρηση διάσωσης γυναίκας στον Όλυμπο – Κινητοποιήθηκαν και εναέρια μέσα
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση έρευνας και διάσωσης γυναίκας, πλησίον του καταφυγίου «Αγαπητός» στον.
Άρης Μουγκοπέτρος: Νόμιζα ότι ήταν καπνογόνο και το κράτησα στο χέρι μου – Η συγκινητική του ανάρτηση
Τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα, να μην μπορούσα να ξαναδώ τα παιδάκια.
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.