

Ακριβά θα στοιχίσει σε έναν 47χρονο η ιδέα να μετατρέψει μία αποθήκη του στο κέντρο του Βόλου σε αυτοσχέδιο μπαρ, αφού αργά χθες το βράδυ εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να παραβαίνει τον νόμο, να ξεπερνά τις απαγορεύσεις και ταυτόχρονα να παίζει μουσική και να προσφέρει αλκοόλ.
Ο εντοπισμός της «αποθήκης-μπαρ» δεν ήταν δύσκολη υπόθεση για τους αστυνομικούς εξαιτίας της δυνατής μουσικής που ακουγόταν από στερεοφωνική εγκατάσταση. Η έκπληξη των αστυνομικών ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν είδαν μέσα στον χώρο, πέραν του ιδιοκτήτη, 9 επιπλέον άτομα να πίνουν και να διασκεδάζουν.
Στον ιδιοκτήτη της αποθήκης επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα Βόλου, ενώ στους «γλεντζέδες θαμώνες» βεβαιώθηκαν πρόστιμα των 300 ευρώ στον καθένα για παράβαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και για άσκοπη μετακίνηση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Σχετικά Νέα
Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Σαμαριάς για νεαρό άνδρα που τραυματίστηκε σε πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι Σαμαριάς, στα Χανιά. Άνδρας.
Βόλος: Φωτιά σε σκάφος στην προβλήτα του λιμανιού
Φωτιά ξέσπασε σε σκάφος που βρίσκεται ελλιμενισμένο στο λιμάνι του Βόλου. Η φωτιά σύμφωνα.
Θεσσαλονίκη: Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια Μαλγάρων, καθώς επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα
Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιστροφή των εκδρομέων που εγκατέλειψαν τη Θεσσαλονίκη για να περάσουν.
Τραγωδία στο Πειραιά: 19χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα
Ο 19χρονος ανασύρθηκε από την παραλία Βοτσαλάκια στον Πειραιά χωρίς τις αισθήσεις του Σύμφωνα.