

Ο 35χρονος άνδρας προειδοποιούσε τους αστυνομικούς να μην τον ενοχλήσουν την Κυριακή του Πάσχα όταν θα ψήνει και κατέληξε στο τμήμα.
Ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την Εισαγγελία Βόλου ότι το Πάσχα θα είναι με την οικογένειά του και τα παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα και θα ψήνει, προειδοποιώντας ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους. Ακόμη, προειδοποίησε ότι εάν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την αυλή του, θα καταρριφθεί.
Βολιώτης ηλικίας 35 ετών οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για να δώσει εξηγήσεις για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου! Μετά από ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε «έφοδο» στο σπίτι του και τον τσάκωσε στον ύπνο. Κατέσχεσε τα δύο κυνηγετικά όπλα που έκρυβε και τα φυσίγγια.
O 35χρονος, όπως αναφέρει το site taxydromos.gr οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν… ενέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται. Ηταν τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης, φέρεται να ισχυρίστηκε. «Δεν τα εννοούσα», είπε. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.
Σχετικά Νέα
Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο λόγω του τελικού ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ, σήμερα Σάββατο, στην Γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ).
«Ετεροχρονισμένο, εκπρόθεσμο, θεωρητικό»: Αντιδράσεις για το πόρισμα Καρώνη για τα Τέμπη
Συνεχίζεται η συζήτηση και οι αντιδράσεις για το πόρισμα του Δημήτρη Καρώνη για το.
Ηρακλειώτης δημιουργεί προσομοιωτή F-35 με επαυξημένη πραγματικότητα – Μαθητές ζουν την εμπειρία πτήσης
Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες του Ηρακλείου είχαν την ευκαιρία πριν από λίγες ημέρες να.
Μαφιόζικη επίθεση στα Άνω Λιόσια: Ποιος ήταν ο στόχος – Τον έσωσε το θωρακισμένο όχημα
Ο ίδιος κάλεσε την Άμεση Δράση. Τον καταδίωξε μοτοσικλέτα και άνοιξαν πυρ εναντίον του,.