Βόλος: 40χρονη εκπλήρωσε το όνειρο της για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Την επιθυμία της να εισαχθεί στην ανώτατη εκπαίδευση διεκδίκησε και πέτυχε 40χρονη από τον Βόλο, η οποία έδωσε πανελλήνιες και κατάφερε να περάσει στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Πρόκειται για τη Μαργαρίτα Μυτάκη, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα και μητέρα ενός 16χρονου μαθητή. Η Μαργαρίτα Μυτάκη, μαθήτρια του 4ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας Βόλου παρακολούθησε τον Τομέα Δομικών Έργων, Δομημένου Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού, προετοιμάστηκε καλά και συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

«Πραγματοποίησα ένα μεγάλο μου όνειρο και αυτό το οφείλω τόσο στην προσπάθειά μου και το συστηματικό μου διάβασμα, όσο και στην προτροπή και τη συμπαράσταση των καθηγητών μου και του σχολείου μου γενικότερα. Στόχος μου είναι να ολοκληρώσω επιτυχώς τις σπουδές μου και να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο το πτυχίο μου, τις γνώσεις που θα αποκομίσω. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη και τη συμπαράστασή της στην προσπάθειά μου».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα