

Στους 31 υπολογίζονται οι άνθρωποι που τραυματίστηκαν και ακόμη 15 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό στην περιφέρεια Ποτοσί της νοτιοδυτικής Βολιβίας.
Το δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα κοντά στην κοινότητα Γιοκάγια. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα το λεωφορείο να βγει από τον δρόμο και να κατρακυλήσει σε βουνοπλαγιά για περίπου 800 μέτρα.
Σε αυτήν τη χώρα της Νοτίου Αμερικής καταγράφονται κάθε χρόνο περίπου 1.400 θάνατοι σε τροχαία δυστυχήματα, σύμφωνα με στοιχεία των βολιβιανών αρχών.
Τον Δεκέμβριο του 2024, 13 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τη σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό στη δυτική Βολιβία.
Τον Ιούλιο του ίδιου έτους, εξαιτίας σύγκρουσης φορτηγού με λεωφορείο σε τουριστική περιοχή των Άνδεων, είχαν βρει τον θάνατο 22 άνθρωποι.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Με πληροφορίες από El Potosi
Σχετικά Νέα
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.
Ουγγαρία: Ο Μαγυάρος που απειλεί τον Όρμπαν
Ο πρώην υποστηρικτής και πλέον αντίπαλος του Βίκτορ Όρμπαν, Πέτερ Μάγκιαρ, είναι σήμερα ο.
Reuters: Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
Το Ισραήλ δεν αποκλείει την επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν τους επόμενους μήνες,.
Ιταλία: «Ανταλλαγή απόψεων επί της διεθνούς κατάστασης» στη συνάντηση Βανς με τον πρωθυπουργό του Βατικανού
Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς συναντήθηκε, σήμερα στο Βατικανό, με τον πρωθυπουργό της.