

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην αερογέφυρα των Βαγίων στη Βοιωτία.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LamiaReport, ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με ένα από τα δυο αδέλφια και αφού υπήρξε μια πρώτη αντιπαράθεση στο τηλέφωνο έδωσαν ραντεβού στην διασταύρωση για να λύσουν τις διαφορές τους.
Στο ραντεβού πήγαν με τα δυο αδέλφια, ηλικίας 47 και 44 ετών, με ένα αυτοκίνητο και ο δράστης με το δικό του αυτοκίνητο. Την ώρα που τα δυο αδέλφια πήγαν να βγουν από το αυτοκίνητο ο δράστης βγήκε με μια καραμπίνα και πυροβόλησε τρεις φορές.
Τα σκάγια χτύπησαν στη μάσκα του αυτοκίνητου και στο παρμπρίζ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο ο 44χρονος, που ήταν οδηγός, ευτυχώς ελαφρά.
Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ ο άλλος αδελφός μετέφερε τον 44χρονο αδελφό του αρχικά στο ΚΥ Αλιάρτου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Θηβών.
Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από τους γιατρούς για τον τραυματισμό του 44χρονου, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών και ο δράστης αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.