Βίντεο: Η στιγμή που εθελοντές εντοπίζουν το άψυχο σώμα της 31χρονης στη Χαλκιδική

Οτραγικός επίλογος της εξαφάνισης της 31χρονης, Μαριάννας Βλαχοπάνου, γράφτηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν δύο εθελοντές της ΟΦΚΑΘ ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της σε μια μισοτελειωμένη μονοκατοικία του Γαλαρινού Χαλκιδικής. Η άτυχη 31χρονη εντοπίστηκε στη βεράντα του πρώτου ορόφου της μονοκατοικίας. Αναζητούνταν από το βράδυ της Παρασκευής, 18 Νοεμβρίου.

Η συγκλονιστική στιγμή που οι εθελοντές του ΟΦΚΑΘ εντόπισαν τη σορό της 31χρονης Μαριάννας καταγράφηκε από την κάμερα του thestival.gr.

Ο αρχικός προγραμματισμός των εθελοντών του ΟΦΚΑΘ προέβλεπε έναρξη των ερευνών το μεσημέρι της Τρίτης. Ωστόσο, ο επικεφαλής του ΟΦΚΑΘ, Χρήστος Ράμος, αποφάσισε να αρχίσει τις έρευνες το απόγευμα της Δευτέρας, καθώς περιήλθαν σε γνώση του πληροφορίες που έχρηζαν άμεσης διερεύνησης.

Δύο εθελοντές του ΟΦΚΑΘ ξεκίνησαν από την Περαία, όπου βρίσκεται η έδρα του Ομίλου, για τον Γαλαρινό. Στο όχημά τους επέβαινε η 34χρονη που φιλοξενούσε στο σπίτι της την Μαριάννα. Οι εθελοντές αρχικά κατευθύνθηκαν σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα έξω από το χωριό. Το έψαξαν περιμετρικά χωρίς να βρούνε το παραμικρό. Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της 34χρονης, περπάτησαν περίπου εκατό μέτρα για να ερευνήσουν μια υπό ανέγερση μονοκατοικία. Ήταν 19:50 όταν ο ένας από τους δύο εθελοντές ανέβηκε τα σκαλιά της μονοκατοικίας και εντόπισε στη βεράντα το άψυχο σώμα της Μαριάννας.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα