

Μια ανώνυμη καταγγελία αποκάλυψε τη φρικτή υπόθεση βιασμού ενός οκτάχρονου κοριτσιού στη Ρόδο.
Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν έφτασε στην Εισαγγελία μια ανώνυμη γραπτή επιστολή που ανέφερε ότι το παιδί κακοποιείται σεξουαλικά. Τότε, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, πήραν την 8χρονη και την μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τραυματισμός.
Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος του Προνοιακού Ιδρύματος Ρόδου, Μαρία Κορακάκη, «το θέμα είναι πολύ σοβαρό», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως «είναι πολύ νωρίς για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού».
«Είναι καθήκον μας να περιθάλπουμε τα παιδιά» τόνισε η ίδια.
Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αλλά δεν επιβεβαίωσε η κ. Κορακάκη, το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ δεν έχει κατονομάσει κάποιον ως τον δράστη.
Οι αρχές έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό και στο στόχαστρο είναι πρόσωπα με τα οποία το κορίτσι φέρεται να είχε επαφές. Κατάθεση αναμένεται να κληθούν να δώσουν η οικογένεια αλλά και συγγενικά πρόσωπα.
Ιατροδικαστής εξέτασε και τα αδέλφια του κοριτσιού, και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως δεν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.
Σχετικά Νέα
Θανατηφόρο τροχαίο με 56χρονο στο Καστελόριζο
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο,19 Απριλίου, στις 19:30 στο Καστελόριζο. ‘Ενας 56χρονος.
Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα – Στη Σύρο αποβιβάστηκαν 220 άτομα λόγω λάθους στα εισιτήριά τους
Αυξημένη ήταν χθες η κίνηση στα δύο οδικά δίκτυα καθώς αρκετοί εκδρομείς επέστρεψαν από.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Τρένο του προαστιακού σιδηροδρόμου, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Κάτω Αχαΐα προς την.
Χανιά: Φωτιά σε σταθμευμένα οχήματα έξω από αποθήκη
Στις φλόγες τυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (21/4), μία σειρά από αυτοκίνητα που ήταν.