Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: Ανώνυμη επιστολή αποκάλυψε τη φρίκη

Μια ανώνυμη καταγγελία αποκάλυψε τη φρικτή υπόθεση βιασμού ενός οκτάχρονου κοριτσιού στη Ρόδο.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν έφτασε στην Εισαγγελία μια ανώνυμη γραπτή επιστολή που ανέφερε ότι το παιδί κακοποιείται σεξουαλικά. Τότε, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της οικογένειας, πήραν την 8χρονη και την μετέφεραν στην ιατροδικαστική υπηρεσία. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει τραυματισμός.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η πρόεδρος του Προνοιακού Ιδρύματος Ρόδου, Μαρία Κορακάκη, «το θέμα είναι πολύ σοβαρό», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε πως «είναι πολύ νωρίς για την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού».

«Είναι καθήκον μας να περιθάλπουμε τα παιδιά» τόνισε η ίδια.

Πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 αλλά δεν επιβεβαίωσε η κ. Κορακάκη, το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να μιλήσει, ενώ δεν έχει κατονομάσει κάποιον ως τον δράστη.

Οι αρχές έχουν διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό και στο στόχαστρο είναι πρόσωπα με τα οποία το κορίτσι φέρεται να είχε επαφές. Κατάθεση αναμένεται να κληθούν να δώσουν η οικογένεια αλλά και συγγενικά πρόσωπα.

Ιατροδικαστής εξέτασε και τα αδέλφια του κοριτσιού, και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, διαπιστώθηκε πως δεν έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα