

Σημαντικές καθυστερήσεις και παραλείψεις φαίνεται να έχουν σημειωθεί στην περίπτωση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.
Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στα ούρα της νεαρής γυναίκας, οι οποίες παραδόθηκαν χθες, Τρίτη (02/02), στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, βγήκαν “καθαρές” από ναρκωτικές και άλλες ουσίες, ενώ δεν ανιχνεύθηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ωστόσο, η πλευρά της 24χρονης υποστηρίζει ότι δεν ευσταθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, διότι “άργησε να ληφθεί το δείγμα” και οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Μιλώντας το βράδυ της Τρίτης (02/02) στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, η 24χρονη Γεωργία περιέγραψε τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν από την πλευρά των αρχών στη λήψη δείγματος των ούρων της όσο βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ διέψευσε πως της χορηγήθηκαν ουροσυλλέκτες, υποστηρίζοντας πως την έβαλαν να μεταβεί μόνη της στο φαρμακείο και στην κατάσταση που ήταν, ώστε να τους προμηθευτεί η ίδια.
Σημειώνεται πως ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης δήλωσε την Τρίτη (01/02) στο ThessToday.gr ότι υπήρξαν απώλειες ως προς τα στοιχεία των ούρων. Και αυτό γιατί, το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η δειγματοληψία το βράδυ της Κυριακής, ενώ η παράδοση στην ανακρίτρια το πρωί της Δευτέρας. Σημειώνεται ότι τα ούρα κρατούνταν στο ψυγείο του Α.Τ. Λευκού Πύργου. Σύμφωνα με τον κ. Γαλεντέρη σε αυτές τις 18 ώρες υπάρχει η πιθανότητα να έχουν χαθεί τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν ναρκωτικές ουσίες ή το λεγόμενο “χάπι του βιασμού”.
Η Γεωργία Μπίκα ανέφερε χαρακτηριστικά:
“Η ψυχολογία μου δεν είναι και η καλύτερη. Αν και δεν περιμέναμε εμείς αυτά τα αποτελέσματα για να αποδείξουμε κάτι, αλλά θα ήταν ένα σημαντικό στοιχείο.
Εκείνη την ημέρα, την 1η Ιανουαρίου, πήγα απ’ την πρώτη στιγμή το αστυνομικό τμήμα. Στις 12 ήμουν εκεί. Μου πήρε κατάθεση ο ένας αστυνόμος. Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είπα ότι ήταν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, δεν έδωσε εντολή να μην καθαριστεί το δωμάτιο. Άλλαξαν βάρδια, οπότε ο αστυνόμος του περιπολικού πήγε και είπε ότι τόση ώρα κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο.
Δεν αληθεύει ότι μου χορήγησαν ουροσυλλέκτες. Μου είπαν ότι εγώ έπρεπε να τους πάρω. Γύρω στα 40 λεπτά έψαχνα φαρμακείο. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να δω, έβλεπα θολά, έψαχνα με GPS αυτά που εφημερεύουν, δεν τα έβρισκα. Νέκρωναν τα πόδια μου. Γύρισα και πήρα το αυτοκίνητο, έβαλα GPS στο κινητό μου και βρήκα ένα, έτσι πήγα και πήρα με πολύ μεγάλη δυσκολία.
Γύρισα, αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή να πάω να δώσω τα ούρα. Περίμενα να μου πουν πότε μπορούν και είμαι έτοιμη να δώσω. Γύρω στις 21:00 η ώρα μου είπαν “όποτε είσαι έτοιμη μπορείς να πας να δώσεις” και στις 22:00 έδωσε. Επίσης, να πω ότι σε όλη αυτή τη διάρκεια εγώ είχα πάει ήδη στην τουαλέτα 4-5 φορές, είχα αποβάλει πολλά υγρά. Είχα φάει, είχα αναγούλες, οπότε είχα και πρόβλημα σε αυτό. Δεν ήξερα αν έφυγε, γιατί ρώτησα και μου είπαν ότι δεν παίζει ρόλο, οπότε δεν κάναμε άμεσα αυτή την ενέργεια”.
Σχετικά Νέα
Θεσσαλονίκη: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς οργάνωσης – Νέα ντοκουμέντα από τη δράση τους
Αίσθηση προκαλούν οι διάλογοι των μελών της ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη..
Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 44χρονο που είχε χτυπήσει με καδρόνι την πρώην σύζυγό του
Την μετατροπή της κατηγορίας σε πλημμέλημα ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας. Η φράση.
Στον εφέτη ανακριτή συγγενείς θυμάτων των Τεμπών για να ενημερωθούν
Στα δικαστήρια της Λάρισας βρέθηκαν συγγενείς θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, προκειμένου να.
Φύλαξη στον σιδηροδρομικό σταθμό Αλεξάνδρειας Ημαθίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση μαθητών του ΕΠΑΛ
Στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δύο μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό μαθητή από διερχόμενο τρένο, τοποθετήθηκε.