

Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια και θύτη έναν 54χρονο. Η άτυχη κοπέλα τον γνώρισε στα social media, έκανε το λάθος να τον εμπιστευτεί και αυτός την οδήγησε σε ένα υπόγειο στα Σεπόλια όπου τη βίασε.
Ο54χρονος άνδρας, ναυτικός στο επάγγελμα και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, συνελήφθη στην Κυλλήνη με την κατηγορία του βιασμού μιας ανήλικης μαθήτριας.
Στην κατοχή του βρέθηκε και δεύτερο κινητό που περιείχε πορνογραφικό υλικό ανήλικων αγοριών και κοριτσιών. Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για βιασμό ανηλίκου, αρπαγή και πορνογραφία ανηλίκων.
Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις 12:30 της 3ης Μαρτίου ο 54χρονος πήγε έξω από το σχολείο της ανήλικης στον Κολωνό και την ανάγκασε να μπει στο αμάξι του. Το κορίτσι δεν μπορούσε να βγει γιατί ήταν κλειδωμένες οι πόρτες.
Σχετικά Νέα
Ποινή δίωξη στους τέσσερις συλληφθέντες για το επεισόδιο έξω από το Εφετείο
Ποινική δίωξη για τέσσερις αξιόποινες πραξεις άσκησε ο εισαγγελέας στους τέσσερις συλληφθέντες που φέρονται.
Φωτιά σε θαλαμηγό ανοιχτά της Νικιάνας στη Λευκάδα
Φωτιά εκδηλώθηκε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε θαλαμηγό στη θαλάσσια περιοχή της Νικιάνας στη Λεύκαδα..
Αλέξης Κούγιας εναντίον Θάνου Πλεύρη για τους γιατρούς του Καραμανδάνειου
Οργισμένη ανακοίνωσε εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας κατά του Θάνου Πλεύρη, σχετικά με τις δηλώσεις.
Άλκης Καμπανός: Η νέα ανατριχιαστική κατάθεση στη δίκη για τη δολοφονία του 19χρονου
O Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε και στη δίκη για το έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη,.