

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης, θύματος βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστικές αρχές προχώρησαν στην έκδοση τεσσάρων νέων ενταλμάτων σύλληψης, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κατηγορουμένων στην υπόθεση, σε 10.
Το έναυσμα για την έκδοση των νέων ενταλμάτων σύλληψης, προκειμένου άλλοι τέσσερις εμπλεκόμενοι σε αυτή τη δυσώδη υπόθεση να βρεθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών, έδωσε η νέα πολύωρη κατάθεση του 12χρονου θύματος βιασμού από τον Κολωνό, παρουσία παιδοψυχολόγου, στη διάρκεια της οποία φέρεται να αναγνώρισε και άλλα πρόσωπα εμπλεκομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες τρία από τα πρόσωπα αυτά φέρεται να είχαν προσέλθει αυτοβούλως τις προηγούμενες ημέρες στην Αστυνομία, ενημερώνοντας ότι είχαν μπει στη διαδικτυακή εφαρμογή και είχαν συνομιλήσει με το ανήλικο κορίτσι, αρνούμενοι όμως ότι το είχαν συναντήσει.
Ωστόσο, η ανήλικη αναγνώρισε στα πρόσωπα τους, τους άνδρες που την κακοποίησαν σεξουαλικά έναντι αμοιβής, όπως και τον τέταρτο κατηγορούμενο.
Μετά από αυτό το στοιχείο, η ανακρίτρια με σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα προχώρησε στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.
Το αδίκημα που αντιμετωπίζουν και οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής που είναι κακούργημα και τιμωρείται με ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών.
Σχετικά Νέα
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.
Αστυνομική επιχείρηση σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε δυο χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών και.
Hellenic Train – ΟΣΕ: Καθυστερήσεις και αλλαγές δρομολογίων λόγω τεχνικών εργασιών
Σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και ματαιώσεις υπάρχουν σε δρομολόγια τόσο στον υπεραστικό άξονα Αθήνα –.
Σπαρτιάτες: Αθώοι και οι 13 κατηγορούμενοι για εξαπάτηση εκλογέων
Αθωώθηκαν και οι 13 κατηγορούμενοι στη δίκη των Σπαρτιατών. Απηλλάγησαν από την κατηγορία της.