

Για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και για το μείζον θέμα της ακρίβειας που απασχολεί τους πολίτες, μίλησε μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.
Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Λόγος & Αντίλογος» στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΡΤ και την δημοσιογράφο Ελευθερία Κοσμοπούλου, o κ. Βέττας επισήμανε πως η κυβέρνηση διαχειρίζεται επικοινωνιακά την ακρίβεια, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, κάτι που αποτυπώνεται και στο ράφι. Άλλωστε όπως πρόσθεσε, ακόμη και θεσμικοί οργανισμοί που παρακολουθούν την αγορά, διαψεύδουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μείωση τιμών. Όπως κατέληξε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνουν την ακρίβεια να παράγει χρήματα για το κράτος και απλώς ένα πολύ μικρό μόνο κομμάτι επιστρέφει πίσω στην κοινωνία.
Δείτε το Βίντεο
Σχετικά Νέα
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας παρέστη στην επετειακή εκδήλωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου για.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η Ζ. Κωνσταντοπούλου
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «σε μία.
Στ. Κασσελάκης: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ είναι τρεις όψεις του ίδιου διεφθαρμένου συστήματος – Συνεργασία με Πλεύση Ελευθερίας για τα Τέμπη
Σκληρή επίθεση στο πολιτικό σύστημα της χώρας και κυρίως στα τρία κόμματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ.
Υφυπ. Παιδείας Ν. Παπαϊωάννου στο ΕΡΤNews: Το Πανεπιστήμιο θα αποφασίζει την 24μηνη αναστολή της φοιτητικής ιδιότητας – Στους πρυτάνεις η ευθύνη άμεσης εφαρμογής του νόμου
«Ένα μόνο πειθαρχικό και άμεση έναρξη της πειθαρχικής πειθαρχικής δίωξης του οποιουδήποτε προκαλεί οποιοδήποτε.