Βενιζέλος για Βλάχου: Εμβληματική εκπρόσωπος της νεανικής επιχειρηματικότητας

«Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που μας ξεπερνούν», γράφει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε ανάρτησή του στο Facebook, «αποχαιρετώντας» τη Μαρία Βλάχου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη, σε ηλικία 39 ετών.

Ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται στο πώς είχε γνωρίσει τη Μαρία Βλάχου, αλλά και πως είχε εντυπωσιαστεί από την προσωπικότητά της στο πλαίσιο της ΔΕΘ, τον Σεπτέμβριο του 2012.

«Τον Σεπτέμβριο του 2012 -μέσα στις συνθήκες της εποχής- οργανώσαμε στη ΔΕΘ, μια εκδήλωση με τίτλο “Μια κερδισμένη και όχι μια χαμένη γενιά”. Είχα παρακαλέσει τον Κυριάκο Πιερρακάκη να καλέσει μερικούς εμβληματικούς εκπροσώπους της νεανικής επιχειρηματικότητας που έστησαν καινοτόμες επιχειρήσεις εν μέσω κρίσης. Μεταξύ αυτών η Μαρία Βλάχου που έφυγε προχθές τόσο πρόωρα και τόσο άδικα», περιγράφει ο κ. Βενιζέλος.

«Μας εντυπωσίασε με τη λάμψη της. Μίλησε για τις σπουδές και τη διαδρομή της και με πάθος για τον «Φερέοικο» και την εκτροφή σαλιγκαριών στην Κόρινθο. Μια τόσο απλή και έξυπνη ιδέα που αξιοποίησαν με την αδελφή της. Έκτοτε είχα στο νου μου την προσπάθεια αυτή. Έως ότου μου έφτασαν οι πληροφορίες για τη δοκιμασία της υγείας της Μαρίας και προχθές η είδηση του θανάτου της. Αυτά είναι τα παιχνίδια της μοίρας που μας ξεπερνούν. Αυτή είναι η ανθρώπινη περιπέτεια. Θερμά συλλυπητήρια στους δικούς της. Δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς», συμπληρώνει ο κ. Βενιζέλος.

Δείτε την ανάρτησή του:

Σχετικά Νέα