Βελτιώθηκε η κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου

Σε ομαλούς ρυθμούς επιστρέφει η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς περιορίστηκαν σημαντικά τα προβλήματα στην Αθηνών – Κορίνθου.

Η κίνηση είναι μεν αυξημένη κατά τμήματα μεταξύ των διοδίων Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων, ωστόσο δεν μοιάζει σε τίποτα με τα σοβαρά προβλήματα που είχαν σημειωθεί νωρίτερα, όταν η ανάσχεση είχε φτάσει και μέσα στην Αττική Οδό. Απόσταση που υπό κανονικές συνθήκες καλύπτεται σε διάστημα 20 ή 30 λεπτών χρειάστηκε περισσότερο από μία ώρα για να διανυθεί, ενώ τα κυκλοφοριακά προβλήματα επεκτάθηκαν αρκετά μακριά μετά τα διόδια της Ελευσίνας και έφτασαν μέχρι την Κακιά Σκάλα.

Στο λεκανοπέδιο δεν υπάρχουν προβλήματα με εξαίρεση τη σχετικά αυξημένη κίνηση γύρω από το λιμάνι του Πειραιά, ενώ χωρίς προβλήματα πραγματοποιούνται οι αφίξεις και αναχωρήσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σε άλλα τμήματα του εθνικού οδικού δικτύου, μικρές καθυστερήσεις ενδέχεται να συναντήσουν οι οδηγοί κατά τις διελεύσεις τους από τους σταθμούς των διοδίων.

Σχετικά Νέα