

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό την Πέμπτη, πάει όλο και καλύτερα και ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία που του χορηγείται, δήλωσε σήμερα ο γιατρός του με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα ο Λευκός Οίκος.
Τα συμπτώματα της Covid-19 που έχει ο πρόεδρος συνεχίζουν να βελτιώνονται και περιλαμβάνουν τώρα έναν «λιγότερο ενοχλητικό» πονόλαιμο, καταρροή, βήχα και μυικούς πόνους, ανακοίνωσε σήμερα ο προσωπικός του γιατρός Δρ Κέβιν Ο΄Κόνορ.
Οι πνεύμονες του Μπάιντεν παραμένουν καθαροί και ο κορεσμός του οξυγόνου του «συνεχίζει να είναι εξαιρετικός σε αέρα δωματίου», όπως δήλωσε ο γιατρός του.
Ο 79χρονος Δημοκρατικός πρόεδρος πιθανότητα έχει την υποπαραλλαγή BA5 της Όμικρον, πρόσθεσε ο Ο΄Κόνορ.
Πολύ μεταδοτική, η παραλλαγή αυτή είναι πλέον κυρίαρχη στη χώρα, όπου αντιπροσωπεύει σχεδόν το 80% των κρουσμάτων.
Σχετικά Νέα
Αλληλοκατηγορίες Κιέβου και Μόσχας για παραβίαση της πασχαλινής εκεχειρίας
Συνεχίζουμε τις μάχες μετά την πασχαλινή εκεχειρία που κήρυξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, επιβεβαίωσε το.
Πάπας Φραγκίσκος: Οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων χτύπησαν 88 φορές όσα τα χρόνια ζωής του ποντίφικα
Οι καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων ήχησαν 88 φορές στις 11.00 τιμώντας τον πάπα.
Λευκός Οίκος για Πάπα Φραγκίσκο: Ας αναπαυθεί εν ειρήνη
Ο Λευκός Οίκος «τίμησε» τον πάπα Φραγκίσκο με ένα σύντομο μήνυμα στο Χ: «Ας.
ΝΒΑ: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους φιναλίστ για το βραβείο του MVP της κανονικής περιόδου
Το NBA ανακοίνωσε τους φιναλίστ για τα επτά «μεγάλα» βραβεία της κανονικής περιόδου, με.