

Τις δύο επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να σταλούν οι τελευταίες προσκλήσεις σε πολίτες του Βελγίου που θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, αναφέρει η εφημερίδα «Le Soir». Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η δεύτερη δόση όσων έχουν εμβολιαστεί ήδη την πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Eιδικότερα, αναφέρει «εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, θα σταλούν οι τελευταίες προσκλήσεις θα σταλούν για πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca.
Μετά από αυτό, το εμβόλιο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τις δεύτερες δόσεις. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε φτωχές χώρες μέσω της πρωτοβουλίας Covax. Αυτό ανακοίνωσε η Ειδική Ομάδα Εμβολιασμού».
Οι καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων Johnson & Johnson θα μπορούσαν ενδεχομένως να καθυστερήσουν την εκστρατεία εμβολιασμού κατά δύο εβδομάδες το καλοκαίρι ή ακόμη και τέσσερις έως πέντε εβδομάδες εάν το όριο ηλικίας (χορηγείται μόνο σε άτομα ηλικίας 41 ετών και άνω όπως και το AstraZeneca) διατηρηθεί σύμφωνα με την Task Force για τον εμβολιασμό.
Σχετικά Νέα
Ρούμπιο για Ουκρανικό: Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βάλουν τέλος στη διαμεσολάβησή τους
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάρκο Ρούμπιο προειδοποίησε σήμερα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα βάλουν.
Παρέμβαση Γκουτέρες σε Πακιστάν και Ινδία για αποκλιμάκωση
Την έντονη καταδίκη του για την τρομοκρατική επίθεση στις 22 Απριλίου στο Τζαμού και.
Βαρθολομαίος: Ελπίζουμε ο νέος Πάπας να είναι θετικός στον εορτασμό του Πάσχα την ίδια ημέρα
Απευθυνόμενος σε όμιλο αγγλικανών και ρωμαιοκαθολικών προσκυνητών από τη Βρετανία, μεταξύ των οποίων επίσκοποι.
Έξι χρόνια φυλάκιση για Λετονό που πολέμησε με τις ρωσικές δυνάμεις στην Ουκρανία
Ένας Λετονός καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών από δικαστήριο στη Ρίγα επειδή πολέμησε μαζί.