Βέλγιο: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια επισκεπτών θεματικού πάρκου που εγκλωβίστηκαν σε τρενάκι

Aίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των επισκεπτών του θεματικού πάρκου (Plopsaland) στη Δυτική Φλάνδρα που είχαν εγκλωβιστεί σε τραινάκι σε ύψος άνω των 30 μέτρων καθώς οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν όλους λίγο μετά τις 23.30 ώρα Βελγίου.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για επτά ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί. Εντούτοις, αργότερα έγινε γνωστό ότι επρόκειτο για εννέα επισκέπτες αναφέρει η εφημερίδα «Het Nieuwsblad».

Σημειώνεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 17.30 το απόγευμα του Σαββάτου. Το πάρκο έκλεισε και ξεκίνησαν οι προσπάθειες διάσωσης. Όμως, οι ισχυροί άνεμοι δυσχέραιναν το έργο των διασωστών. Λίγο πριν από τις 22.00 απεγκλωβίστηκαν οι δύο πρώτοι, ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε μετά τις 23.30 το βράδυ.

Τρεις από τους επισκέπτες είναι Γερμανοί 16, 21 και 23 ετών, ένας Ολλανδός και πέντε Φλαμανδοί. Στο σημείο βρίσκονταν οκτώ ασθενοφόρα για να τους φροντίσουν και να τους μεταφέρουν σε νοσοκομεία για τις απαραίτητες εξετάσεις με ορισμένους να παρουσιάζουν υποθερμία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα