

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού, η κατάσταση της υγείας του πάπα Φραγκίσκου -κατά την δέκατη ένατη ημέρα νοσηλείας του- παραμένει σταθερή, ενώ σήμερα αυξήθηκε η αναπνευστική φυσιοθεραπεία, όπως και η κινησιοθεραπεία.
Δεν αντιμετώπισε κρίσεις αναπνευστικής ανεπάρκειας και κατά τη διάρκεια της ημέρας του χορηγήθηκε οξυγόνο υψηλής ροής. Για την προσεχή νύχτα, έχει προγραμματιστεί μη επεμβατικός αερισμός.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης, ότι ο Φραγκίσκος πέρασε τη σημερινή ημέρα καθήμενος σε πολυθρόνα και ότι οι γιατροί δεν μπορούν να προχωρήσουν σε πρόβλεψη, σχετικά με την πορεία της υγείας του.
Ο πάπας, τέλος, πήρε μέρος στην τελετή για την ευλογία της Αγίας Τέφρας, κατά την έναρξη της Σαρακοστής των Καθολικών και επικοινώνησε με τον ιερέα της καθολικής ενορίας της Γάζας, για να εκφράσει την εγγύτητά του στον άμαχο πληθυσμό.
Σχετικά Νέα
Το Ισραήλ εντείνει τους βομβαρδισμούς στη Γάζα ενώ ο Τραμπ βρίσκεται στη Μ. Ανατολή
Ισραηλινά στρατιωτικά πλήγματα στοίχισαν σήμερα τη ζωή σε τουλάχιστον 50 Παλαιστινίους στη Λωρίδα της.
Βουλγαρία: Απορρίπτει η Πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης την πρόταση Ράντεφ για δημοψήφισμα για το ευρώ
Η Πρόεδρος της Βουλγαρικής Εθνοσυνέλευσης, Νατάλια Κισέλοβα, απέρριψε την πρόταση του αρχηγού του κράτους,.
Julius Baer: Πρόστιμο 5 εκατ. δολαρίων για ξέπλυμα χρήματος
Η Julius Baer διατάχθηκε να πληρώσει 4,4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (5,2 εκατ. δολάρια), μετά.
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ αναπόφευκτος. Τα όπλα πρέπει να σιγήσουν»
Κατά τη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του προς καθολικούς επισκόπους της Μέσης Ανατολής, ο.