

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βατικανού, ο πάπας Φραγκίσκος αναπαύεται και πέρασε μια ήρεμη νύχτα.
Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στους πνεύμονες, στην οποία υποβλήθηκε χθες, Τρίτη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξέταση θα ελεχθεί από ιατρική ομάδα ειδικών και ότι συνεχίζεται η χορήγηση αντιβιοτικών.
Ο Φραγκίσκος βρίσκεται στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης απο τις 14 Φεβρουαρίου και από τη Δευτέρα ξεκίνησαν προσευχές στην πλατεία του Αγίου Πέτρου για την ίαση του ποντίφικα. Χθες βράδυ στην καθολική αυτή προσευχή του “ροζάριο” συμμετείχαν και κληρικοί, οι οποίοι στο παρελθόν είχαν ασκήσει έντονη κριτική στο έργο και στην όλη γραμμή του Αργεντινού ποντίφικα.
Σχετικά Νέα
ΗΠΑ: Η Υπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος ξεκινά τις απολύσεις εργαζομένων στο γραφείο περιβαλλοντικής δικαιοσύνης
Η Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος (Environmental Protection Agency- EPA) έστειλε ειδοποιήσεις λύσης συμβάσεων εργασίας.
Πρόωρες βουλευτικές εκλογές σκέφτεται να κηρύξει ο Μακρόν
Ο Εμανουέλ Μακρόν διερευνά την πιθανότητα διάλυσης του κοινοβουλίου και διεξαγωγής πρόωρων εκλογών το.
Συναγερμός στη Ρωσία μετά από ισχυρή έκρηξη ανατολικά της Μόσχας
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η περιοχή Βλαντίμιρ της Ρωσίας, ανατολικά της Μόσχας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε, ανέφερε το.
Λαγκάρντ: Ελπίζω ο Τραμπ να μην απομακρύνει τον Πάουελ
Η Ευρώπη δεν έχει αδικήσει τις ΗΠΑ στο εμπόριο, δήλωσε την Τρίτη η πρόεδρος.