

Το Βατικανό ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Πάπας Φραγκίσκος ακυρώνει εκ νέου τις καθιερωμένες γενικές ακροάσεις του κάθε Τετάρτη παρουσία των πιστών, λόγω της γενικευμένης αναζωπύρωσης της επιδημίας της Covid-19 στην Ιταλία.
«Από την προσεχή Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, οι γενικές ακροάσεις του Αγίου Πατέρα θα ξαναρχίσουν να μεταδίδονται από τη Βιβλιοθήκη του Αποστολικού Παλατιού. Η απόφαση αυτή ελήφθη καθώς αναφέρθηκε ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού κατά τη διάρκεια της γενικής ακρόασης της 21ης Οκτωβρίου, και προκειμένου να αποτραπεί κάθε ενδεχόμενος κίνδυνος για την υγεία όσων συμμετέχουν», επισήμανε το Βατικανό, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, σε σύντομη ανακοίνωσή του.
Σχετικά Νέα
Ρωσία: Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών
Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη (22/4).
ΟΗΕ: Ο γενικός γραμματέας Αντόνιο Γκουτέρες ξεκινάει στρατηγική αξιολόγηση της UNRWA
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη (22/4) τον διορισμό του κ. Iαν.
Φιντέλ Κάστρο: «Τι ακριβώς έχει λύσει ο καπιταλισμός;»
Ο Φιντέλ Κάστρο, ο ιστορικός κομμουνιστής ηγέτης της Κούβας, ήταν γνωστός για τις μακροσκελείς.
Ο πάπας Φραγκίσκος αφήνει μια Καθολική Εκκλησία «χωρίς περιορισμούς» αλλά και και διχασμένη – Τα επόμενα βήματα του Βατικανού
Ένας θεσμός όπως η Καθολική Εκκλησία, η οποία έχει ηλικία άνω των 2.000 ετών.